Ne, šteje samo vrednost delnice...
(Cristina Balan ima vse to posneto in zapisano, da niso želeli narediti vpoklica za Model S, ker bi delnica preveč padla...)
Ne, šteje samo vrednost delnice...
Si svojega novega golfa takoj po prevzemu peljal na servis?Kljub temu je razmišljanje Ogo-ta on spot. Razen če je povsem vseeno če se kdo ubije (ali koga drugega) z novim avtom zaradi spregledane tehnične napake. Sej je kul, da gre tehnika naprej, ampak, varnost pa tudi nekaj šteje?
Menjal sem samo olje reduktorja,pa gume - šel iz Nexen na Michelin Primacy 4+.warpedone napisal/-a: ↑09 Jun 2022, 09:11 Piše zagrenjen in skisan lastnik hyundaja, potem ko je iz reduktorja spucal kovinske ostružke in zamenjal serijsko defektno baterijo in hladilno tekočino, na 12V baterijo pa itak gleda kot na potrošnmi material...
Zgrešil si temo za svojo pridigo.
On Topic:
Komur ni očitno: v texasu izdelane Y imajo sprednji ulitek in "4860 structural pack".
Iz več razlogov ima baterija večji buffer.
Ne rabi nič ropotati, da je avto neizpraven in nevaren. V tem je problem.gile napisal/-a: ↑09 Jun 2022, 12:30 Ja, mislim da po 1000 km so si ga hotli pogledat, kao preventivni pregled. Pa sem šel pač na izletSej delal niso nč, računal pa tud ne. Jz sem pa takrat komej čakal, da sem lahko kam šel
![]()
Če bova ti in jz in še kdo slišala ali čutila, da se s podvozjem nekaj "dogaja", bova zadevo pravočasno poštimala. Marsikdo pa vsega ne sliši, zato je mogoče vseeno dobro, da avto kdo usposobljen mal pregleda vsake tolk cajta?
https://driveteslacanada.ca/news/samsun ... mera-deal/4.0 version containing 5 million pixels
1.914 kg"The Texas-made Model Y at 4,220 pounds weighs 178 pounds less than the Long Range and 142 pounds less than the Performance."
It’s funny how tesla tops all of the customer satisfaction surveys but bombs all of the awards and “reliability” studies done by editorial staffs.
It’s almost like the editors aren’t measuring anything which owners actually care about. It’s so consistently off, you might suspect it is deliberate.
/s
Tole je že absurdno... A ne bi bilo bolje, da začnejo prodajati kit-car komplete?I love my Tesla, BUT...