sluk napisal/-a: ↑01 Dec 2021, 14:22
Mislim da bi expiry date moral pisati v meniju. Vprašanje pa je, če ne kaže ali to dejansko pomeni, da dokler ne kaže, da bo zastonj?
Pri meni ne piše, da bi poteklo. Kako je pa bilo pri tistih, ki imate tesle že več kot eno leto, se je datum šele kak mesec pred potekom enega leta pokazal?
Mogoče komu pride prav informacija kako se dostopa do dodatnih funkcij na novem APP v androidu, npr. odmrzovanje vozila.
Pritisneš in pridržiš eno izmed štirih ikon (bližnjic) pod avtomobilom in odpre se ti meni z 11 bližnjicami, ki jih lahko dodaš v vrstico pod avtomobilom.
mher napisal/-a: ↑02 Dec 2021, 10:24
Mogoče komu pride prav informacija kako se dostopa do dodatnih funkcij na novem APP v androidu, npr. odmrzovanje vozila.
Pritisneš in pridržiš eno izmed štirih ikon (bližnjic) pod avtomobilom in odpre se ti meni z 11 bližnjicami, ki jih lahko dodaš v vrstico pod avtomobilom.
Druga opcija (brez uporabe shortcutov) ki sem jo opazil pomotoma, spodnji del ekrana se potegne navzgor. Pojavi se gumb "defrost car". Mogoce je pa na Android APPu identicno ?
mher napisal/-a: ↑02 Dec 2021, 10:24
Druga opcija (brez uporabe shortcutov) ki sem jo opazil pomotoma, spodnji del ekrana se potegne navzgor. Pojavi se gumb "defrost car". Mogoce je pa na Android APPu identicno ?
Vodokotlic napisal/-a: ↑09 Dec 2021, 09:52
Jaz ne znam več naštimat z novim AP ali v avtu, da mu rečem, da kasneje začne polnit in naj bo napolnjen ob odhodu. Kako to naredim?
Vedno nastaviš čas odhoda in procent baterije. To avtomatsko pomeni zakasnitev polnenja, razen če je baterija toliko prazna, da bo potrno ves čas polnit. Ce imas nastavljeno nizko tarifo npr do 6 zjutraj, se bo držal da bo napolnjeno do konca izteka nizke tarife.
jurgenwerk napisal/-a: ↑29 Okt 2021, 10:56
Tesla LJ:
"Podaljšanje Premium Connectivity še ni možno v Sloveniji, zato tudi ni vidno v vašem Tesla App. Trenutno žal tudi servis nima nikakršnega podatka, kdaj bo update na voljo."
Vprašanje vsem, ki imate avto že več kot eno leto: ali to pomeni, da potem sploh nimate premiuma in ga ni mogoče naročiti?!'?
jurgenwerk napisal/-a: ↑29 Okt 2021, 10:56
Tesla LJ:
"Podaljšanje Premium Connectivity še ni možno v Sloveniji, zato tudi ni vidno v vašem Tesla App. Trenutno žal tudi servis nima nikakršnega podatka, kdaj bo update na voljo."
Vprašanje vsem, ki imate avto že več kot eno leto: ali to pomeni, da potem sploh nimate premiuma in ga ni mogoče naročiti?!'?
Premium še vedno deluje.
Deluje pri vseh? Kaj potem, če ne deluje se pač povežeš in pretakaš vsebine preko telefona?
Predvsem me zanima predvajanje vsebin Netflix in Spotify