Kitajski proizvajalci
Re: Kitajski proizvajalci
Sam hočem rečt da obstaja možnost in dokler ni pizdarije vse zgleda ok.
Zarad mene naj postavijo 3 NEK, 70 vetrnic in 5 hidro. Sam naj se lotijo, jaz nobenemu ne branim. Fora je da se samo govori in čaka in zaradi razdvojene javnosti se pol prelaga odgovornost da se nič ne naredi in samo kasira.
Zarad mene naj postavijo 3 NEK, 70 vetrnic in 5 hidro. Sam naj se lotijo, jaz nobenemu ne branim. Fora je da se samo govori in čaka in zaradi razdvojene javnosti se pol prelaga odgovornost da se nič ne naredi in samo kasira.
Uzdaj se u se' i u svoje kljuse!
Nucaš štrom?
Nared si ga.
Nucaš štrom?
Nared si ga.
govindam ādi-puruṣaṁ tam ahaṁ bhajāmi
Zakaj bi si delal stroske z elektrarnami in sluzil denar. Ce lahko samo sluzimo denar z uvozom elektrike.
Kupimo po x, prodamo po 2x.
Narod pa plese
Kupimo po x, prodamo po 2x.
Narod pa plese
- Testdriver
- EV entuziast
- Kraj: Varaždin
- Avto: DFSK Seres 3
-
22441
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... yah%20Free
ovo je top auto, voyah free, premium dongfeng, vozio sam ga, baš je brutalan, po kvaliteti i po osobinama
ovo je top auto, voyah free, premium dongfeng, vozio sam ga, baš je brutalan, po kvaliteti i po osobinama
Tole je pa že malo mimo, 80k za Kitajca je pa no go. Razumem na primer MG4, v osnovni verziji za nižjo ceno kot ostala konkurenca. Ampak glede na ceno tega ki cilja definitivno v premium segment torej q8 e-tron, ix, EQE SUV, ... ti dajo sicer 106 kWh baterije, bruto ali neto, ne vemo in potem DC 120kW je pa totalni absurd.Testdriver napisal/-a: ↑14 Jun 2023, 12:45 https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... yah%20Free
Pa B kategorija zna biti premalo.
3t ima prazen. Ko ga nalozis imas 3,5+ ko keks
Si na sceni AD.
No, saj se menijo da bi za elektriko dvignili na 4250
3t ima prazen. Ko ga nalozis imas 3,5+ ko keks
Si na sceni AD.
No, saj se menijo da bi za elektriko dvignili na 4250
Je čist ok, ponavadi se gleda 75kg na potnika + nekaj za prtljago, take teže majo tudi avtodomi pa so nekateri za 7 ljudi. Pa še tukaj ni panike z gorivom kater nevem al se šteje zraven ali ne za težo.
Ne bi smel imeti probleme s kategorijo. Skoraj 3t ima šele ko je naložen do polno dovoljenje teže, 2340 kg ima "unladen".
https://www.arenaev.com/voyah_free_2022-165.php#awd
Hmm potem nasi cudno prevajajo
MASA PRAZNEGA VOZILA 2960KG
VIŠINA 1645mm
ŠIRINA 1950mm
DOLŽINA 4905mm
MASA PRAZNEGA VOZILA 2960KG
VIŠINA 1645mm
ŠIRINA 1950mm
DOLŽINA 4905mm
Saj dobi, Einstein nam pove, da polnjenje 106 kWh baterije poveča njeno maso za približno 4 nanograme.
- Testdriver
- EV entuziast
- Kraj: Varaždin
- Avto: DFSK Seres 3
-
22441
Uh, za tak denar se dobi že Riviana. 130kWh baterija, 600 konjev, 220kW polnjenje...