SiByte napisal/-a: ↑10 Mar 2023, 20:23
Zanimiva bi bila takšna, ki jo lahko koristiš tako v avtu kot hranilnik za hišo. Ko potrebuješ daljši domet jo daš v avto, preostanek časa ko tega ne potrebuješ pa jo uporabljaš "doma". Bi mi prišla prav mogoče enkrat na mesec, je pa neumno da bi jo zato zmeraj vozil zraven
kupis avto k ma V2L in ga prklopis na omrezje, ko potrebujes...
@hojnikb ja in zmeraj vozim po nepotrebnem dodatne kilograme zraven in to v 95% čisto za brezveze ker večji domet dejansko potrebujem le enkrat na mesec. Pa še ko avta ni doma mi V2L popolnoma nič ne koristi.
Vsaka zadeva bolj kot je univerzalna je v teoriji slabša od one za točno le specialni namen. Na koncu se vedno moraš vprašati ali kupuješ/gradiš nekaj zaradi občutka varnosti ali zaradi boljše profitabilnosti. Oboje je legitimno, je pa ekonomika različna,
Sam ugotavljam, da mi vedno bolj odgovarjajo stvari ki imajo specialni namen na najbolj aktivnih področjih, boljšo ekonomiko in uporabnost, kot pa stvari ki so širše uporabne. Da se pa ne kopiči preveč vsega, mi je pa za protiutež askeza, skromnost pri preostalih področjih. In na koncu vsak od nas izbere kombinacijo vsega tega in smo si tako zelo različni, kot tule naši prispevki.
Zanimiva bi bila takšna, ki jo lahko koristiš tako v avtu kot hranilnik za hišo. Ko potrebuješ daljši domet jo daš v avto, preostanek časa ko tega ne potrebuješ pa jo uporabljaš "doma". Bi mi prišla prav mogoče enkrat na mesec, je pa neumno da bi jo zato zmeraj vozil zraven
Ko pa rabiš daljši domet, ga naložiš na avtovleko.
Ko pa rabiš daljši domet, ga naložiš na avtovleko.
Trikrat letno z avtoasistenco celo brezplačno, le čemu bi kupoval nekaj kar nikoli/skoraj nikoli ne potrebujem