Nakup Tesla 3 ...
Re: Nakup Tesla 3 ...
Strošek izdelave avtomobila (sploh ICE, kjer ni potrebno odkrivati tople vode) je presenetljivo nizek. Marže so po mojem mnenju izredno visoke. Manevrskega prostora za ceno je verjetno kar precej. Samo spomnite se, za kakšen denar si lahko kupil avto leta 2010, ko so avtomobilski saloni samevali. Se mi zdi, da nismo daleč od tam.
Včer sem pol dneva brskal za highlandom.tilc napisal/-a: ↑14 Mar 2023, 12:42Še ena bela se je pojavila za 55k: https://www.tesla.com/sl_SI/m3/order/LR ... o#overview
Skupaj s slabimi novicami iz amerike (banke) znam morda celo počakati nekaj mesecev.

cena je seveda zelo mamljiva.
Jesus, jest sem dal pa 5,5 meseca nazaj 50170€ za M3 rwd pa bela notranjost. Aja pa da ne pozabim, da sem jo cakal tocno 10 mesecev (je bil glih kovid spet v Shangaju pol si pa se delo zaprli spet tovarno zaradi razsiritve)
Danes bi pa gladko dobil LR pa se kavo zraven za ta denar.
Ko bi bil clovek vedez, nebi bil …..

Jesus, jest sem dal pa 5,5 meseca nazaj 50170€ za M3 rwd pa bela notranjost. Aja pa da ne pozabim, da sem jo cakal tocno 10 mesecev (je bil glih kovid spet v Shangaju pol si pa se delo zaprli spet tovarno zaradi razsiritve)

Gledam zalogo po državah. In sem se odločil.
V teslo 3 LR zagrizem če pade pod 50k eur.
Performance, če pade na okoli 52-53k.
V teslo 3 LR zagrizem če pade pod 50k eur.
Performance, če pade na okoli 52-53k.
Po SLO subvenciji so cene že daleč pod temi, ki si jih navedel.
Glede na to, da se konec kvartala nezadržno bliža, dodatnih popustov po mojem ne bo. Morda še EAP gratis, ker jih to pač nič ne stane.
Edit: včeraj bi že skoraj nabavil 2 leti starega e-trona SB 55 z 20k km, all-in (listprice > 115k EUR) za 60k (še 3 leta garancije). V zadnjem času so tem avtom (in tudi ostalim BEV) drastično padle cene. Le zakaj?
Ampak nisem več tako zihr... tudi glede tega, da sem pred 2 dnevoma tu gor napisal, da sem prerasel gokarte. Nova M3P za 50k EUR ali M3 LR z belo notranjostjo za 47k (Avstrija) sta zelo mikavni. Decisions, decisions... 

Edit: včeraj bi že skoraj nabavil 2 leti starega e-trona SB 55 z 20k km, all-in (listprice > 115k EUR) za 60k (še 3 leta garancije). V zadnjem času so tem avtom (in tudi ostalim BEV) drastično padle cene. Le zakaj?

Smešna situacija je trenutno.
Izgleda potencialni kupci čakajo, če bodo še dodatni popusti. Ko bo zaloga začela plahneti zna biti naval.
Izgleda potencialni kupci čakajo, če bodo še dodatni popusti. Ko bo zaloga začela plahneti zna biti naval.
Danes zjutraj, ne vem če sem imel privid ali je bilo res...
Na Teslini strani pod zalogo M3 RWD 39.xxx €
bele barve.
Sem pogledal pol po 15 miutah pa je ni bilo več.
Na Teslini strani pod zalogo M3 RWD 39.xxx €

Sem pogledal pol po 15 miutah pa je ni bilo več.
Ja ne vem, sem šel gledat Y v akciji in ko sem se vrnil na 3, te bele ni bilo več, ostale so v črni barvi za 44k.
-
- Similar Topics
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek
-
- 43 Odgovori
- 5036 Ogledi
-
Zadnji prispevek Napisal/-a Gasper
-
- 637 Odgovori