Vsekakor bom šel na testno vožnjo, ker se mi avto vedno bolj in bolj zdi smiselen nakup v tem rangu. Smerniki na volanu pa so meni osebno totalna bedastoča in čisto neprimeren način klestenja stroškov ali težnje po "drugačnosti". Ravno danes sem šel s službeno Škodo naokoli in ima na volanu ravno na tem mestu tudi dva funkcijska gumba "levo in desno". Sem za štos pritiskal te gumbe kao smerokaz ( nonstop mi je preklapljalo radijske postaje

) - ja, vse super, dokler ne prideš na majhna krožišča in obrneš volan tako, da ga preprosto moraš preprijet - en drek je takrat tapkat po gumbu, ker niti ne veš več, kateri je kateri, vse se ti obrne..
Pa še moja "napaka", da praktično vedno uporabljam smernike - pač od vseh mojih vozil še nisem imel BMW-ja, niti ne bo na mojem repertoarju

SIcer pa bomo videli, nisem še vozil Tesle, da bi videl, kako neposreden je volan, morda ga ni treba tolk obrnit v krožnih, da bi moral preprijemat. Ostale situacije - načeloma ne vidim problema, edino še, kako se smernik obnaša, ko spremeniš vozni pas na avtocesti naprimer - pri ročici je super, lahno jo tapneš, trikrat utripne in je to to. Tukaj bo verjetno treba ročno prižgat in tudi ugasnit.