Elon Musk

Prostor za debato o vsem kar ni nujno povezano z električnimi vozili
Odgovori
Rubb
EV ambasador
EV ambasador
Kraj: Kp
Avto: Vw
701
620

Re: Elon Musk

Odgovor Napisal/-a Rubb »

Sej če bi tole kar je Musk napisal držalo, potem super. Se strinjam da tale cenzura vsega kar nekomu ne paše konča samo s tem, da se cenzurira vse razen plačljivih reklam.
Ampak vemo tudi kako je z Muskovimi trditvami in obljubami...tako da ja...ni da se neki veselim in ne vidim da bi jaz začel uporabljat Twitter (ali kako drugo družbeno/družabno/družboneki) omrežje razen kakega foruma v bližnji prihodnosti...
Konec koncev pa je sam napisal da boš na Twitterju imel možnost dobiti sebi misleče. Torej ne bo en "trg" za vse, kot on pravi, ampak bo več "trgov" znotraj iste aplikacije. Bereš kar hočeš da je res in ne upoštevaš nasprotnega mnenja. Kje sem že to videl? Aja...povsod drugod.... :roll:

P.S. offtopic: Apolona so banali s foruma? Zato je torej tak mir in veliko več civiliziranih debat zadnje cajte. Vse jasno. :clap:
instrukcije, Janez
aob01
EV ambasador
EV ambasador
Kraj: Metlika
Avto: C3
660
2

Odgovor Napisal/-a aob01 »

To, da je odpustil vrh firme ni nič novega. Za ostalo bomo pa videli, kam se bo stvar obrnila.
Ogo, darjan
technic
EV ambasador
EV ambasador
1116
353

Odgovor Napisal/-a technic »

zucked.png
musked.png
musked.png (72.23 KiB) Pogledano 1580 krat
BL_EV
EV ambasador
EV ambasador
Avto: 2019 MS
1545
1033

Odgovor Napisal/-a BL_EV »

Končno je priznal, da ga ljubi. Sweetkano. :love:
technic
EV ambasador
EV ambasador
1116
353

musked.png
musked.png (112.65 KiB) Pogledano 1422 krat
technic
EV ambasador
EV ambasador
1116
353

musked.jpeg
aoc.png
aoc.png (75.3 KiB) Pogledano 1334 krat
grnac94
Uporabniški avatar
PogoreucJ
EV ambasador
EV ambasador
Avto: Dizl mašinca
524
448

Odgovor Napisal/-a PogoreucJ »

Jaz pa mislim, da je čisto prav da se plačuje. Tako se bodo vsaj losali miljonov fake accountov. Še marsikaj drugega plačujemo. Ali plačujemo z denarjem, časom ali pa informacijami. Tko to je. Brez nič ni nič.
Ogo
EV ambasador
EV ambasador
Avto: Tesla Model 3 LR
1792
1834

Odgovor Napisal/-a Ogo »

Ni nič narobe, samo 99% accountov gre potem adijo. Vrednost Tvitkota pa proti nuli. ;)
To potem meji na norosti Marka Sladkogorskega na Fejstbuku, ko sedaj vse metrike strmoglavljajo proti nuli.
Tako se dogaja, ko firme z giga kapitalizacijami vodijo posamezniki z giga egoti ...
bvs
EV ambasador
EV ambasador
1028
1240

Odgovor Napisal/-a bvs »

Imamo problem 1€+ddv za gen-i in potem uleti še to. Grozn teden :nod:.
Matej24, davrog10, Kegelj, Sebastijan, Rok, kt57
technic
EV ambasador
EV ambasador
1116
353

musked.png
musked.png (89.98 KiB) Pogledano 1154 krat
Slika
TeodorOrtl
EV entuziast
EV entuziast
Kraj: Laško
Avto: Leaf, Kona, Kangoo, Rifter
144
178

Odgovor Napisal/-a TeodorOrtl »

bvs napisal/-a: 04 Nov 2022, 19:24 Imamo problem 1€+ddv za gen-i in potem uleti še to. Grozn teden :nod:.
Sem ravno hotel naročiti eno Teslo, pa je ne bom, ker grdo dela z delavci :)
bvs
Uporabniški avatar
PogoreucJ
EV ambasador
EV ambasador
524
448

Zakaj grdo dela z delavci? Ker zahteva da delajo? Naj gredo drugam delat če so pogoji neustrezni. Ne razumem ljudi, ki samo čičajo pa čakajo.
bvs
EV ambasador
EV ambasador
1028
1240

Odgovor Napisal/-a bvs »

TeodorOrtl napisal/-a: 05 Nov 2022, 00:55
bvs napisal/-a: 04 Nov 2022, 19:24 Imamo problem 1€+ddv za gen-i in potem uleti še to. Grozn teden :nod:.
Baje imajo zaposleni plačo tudi v delnicah. So menda milijonarji ali celo miljarderji. Imamo na forumu price, ki lahko to potrdijo. Indija Koromandija pa to.
Uporabniški avatar
PogoreucJ
EV ambasador
EV ambasador
524
448

bvs napisal/-a: 05 Nov 2022, 07:50
TeodorOrtl napisal/-a: 05 Nov 2022, 00:55
Baje imajo zaposleni plačo tudi v delnicah. So menda milijonarji ali celo miljarderji. Imamo na forumu price, ki lahko to potrdijo. Indija Koromandija pa to.
Očitno je delavcem lepo, če še vedno tam slonijo. Če pa jim ni lepo in so tam, potem pa so bedaki na kubik in se mi popolnoma nič ne smilijo.

To da ljudje vztrajajo pri nekem delodajalcu razumem edino tako, da je povsod drugje še slabše. Kaj pa ti? Da so sadomazo ali pa priklenjeni na mašino al pa za radiator v pisarni? :D te kvazi “antikapitalistične” scene na raznih FB in forumih sproducirajo edino lenuharji. Povsod in od nekdaj je tako.
bvs
EV ambasador
EV ambasador
1028
1240

Odgovor Napisal/-a bvs »

Ja, spalna vreča v pisarni je zakon. Javi, ko boš rabil.
Uporabniški avatar
PogoreucJ
EV ambasador
EV ambasador
524
448

bvs napisal/-a: 05 Nov 2022, 08:01 Ja, spalna vreča v pisarni je zakon. Javi, ko boš rabil.
Zakaj pa ne gre domov? Sem tudi kdaj prespal ali predelal kakšno noč v pisarni nič bat. Me pa nobeden ni v to silil. No, problem mi ni dal mira in sem padel notri, da ga razrešim. Če pa bi me kdo v to silil ga ne bi jebal in odpeketal domov.

Kaj pa če je to samo gonja, ker morajo sedaj res delat prej pa so se pasli? Si čisto antikapitalistično nastrojen. Čista Jenul scena😂😂

Najbolj zanimivo je, ko startupi delajo cele dneve brez plačila in uspejo nobeden ne vidi kakšno garanje in odrekanje je zadaj. Kasneje, ko ima podjetje produkt in trg pa Zaposleni jokcajo, ko morajo oddelat šiht in kdaj pa kdaj kakšne nadure. Ja za plačo je treba neke rezultate pokazat. Samo da se dela ni dovolj. Stvari morajo biti narejene.
bvs
EV ambasador
EV ambasador
1028
1240

Odgovor Napisal/-a bvs »

PogoreucJ napisal/-a: 05 Nov 2022, 08:03
bvs napisal/-a: 05 Nov 2022, 08:01 Ja, spalna vreča v pisarni je zakon. Javi, ko boš rabil.
Zakaj pa ne gre domov? Kaj pa če je to samo gonja, ker morajo sedaj res delat prej pa so se pasli? Vsemu kar je antikapitalističnega na FB verjameš? Drugi strani pa ne verjameš popolnoma nič.
Zanimivo, da se pol ljudi v firmi pase in to vedo v prvem dnevu, poleg tega je uspešna. To je prava firma. Je kolega delal za eno od teh firm. Malo plačilo za to koliko delas. Ko si pocuzan te pospremijo čez vrata in zaželijo sreco. Raje centralne delam, če boš priden, bo več zaslužka, pa se uničen ne boš.
@Apolon , si to ti 🤪?
Uporabniški avatar
PogoreucJ
EV ambasador
EV ambasador
524
448

bvs napisal/-a: 05 Nov 2022, 08:13
PogoreucJ napisal/-a: 05 Nov 2022, 08:03
Zakaj pa ne gre domov? Kaj pa če je to samo gonja, ker morajo sedaj res delat prej pa so se pasli? Vsemu kar je antikapitalističnega na FB verjameš? Drugi strani pa ne verjameš popolnoma nič.
Zanimivo, da se pol ljudi v firmi pase in to vedo v prvem dnevu. To je prava firma. Je kolega delal za eno od teh firm. Malo plačilo za to koliko delas. Ko si pocuzan te spremljajo čez vrata in zaželijo sreco. Raje centralne delam, če boš priden, bo več zaslužka, pa se uničen ne boš.
Če je temu tako je edino pravilno to, da ne delaš za tako firmo. Če ni ljudi, ki bi delali za take firme pod slabimi pogoji, se bi tudi pogoji izboljšali.

Ko se firma kupuje se točno ve koliko in kateri kadri so balast. Analize in seznami so narejeni in se osvežujejo skozi celoten proces prodaje podjetja. Podjetje se kupuje, ker se vidi potencial ali pa možnost optimizacije, ki se izvaja na različne načine.

Pravilno si se odločil glede svojega posla👍🏼
Uporabniški avatar
PogoreucJ
EV ambasador
EV ambasador
524
448

Twiter dela zgubo in ga je potrebno prevetrit do zadnjega vogala. Pri taki zadevi greš na vse ali nič. Ali rata ali pa propade vse skupaj. Vmesne poti ni.
Priponke
3B5E9952-BE17-4449-9A52-0BB2007DAA64.jpeg
Uporabniški avatar
gregimarko
EV entuziast
EV entuziast
Kraj: Ljubljana
309
152

Odgovor Napisal/-a gregimarko »

Apolon, kako je šla selitev iz SLO? Vse ok?
Odgovori