Dobavljivost Citigo
-
- EVSVET donator
- Avto: Leaf Z.E. 40kWh, Tesla MY LR
-
437566
Dobavljivost Citigo
V UK so jo zaradi velikega povpraševanja umaknili iz prodaje.
Kako je pri nas, ima kdo informacije?
https://www.autocar.co.uk/car-news/new- ... igh-demand
Re: Dobavljivost Citigo
Preveri na DEMS-u!venuciae30 napisal/-a:V UK so jo zaradi velikega povpraševanja umaknili iz prodaje.
Kona 64, prej IONIQ 28kWh - 218kkm, SE 11,5kW SE 8kW, Smart&Simple 3F CRF
Prepozno...
Oglaševana cena je bila z 7.500€ odbite subvencije od 12.980€ naprej.
Domet je za ceno res soliden.
Oglaševana cena je bila z 7.500€ odbite subvencije od 12.980€ naprej.
Domet je za ceno res soliden.
Preveri še v avstriji - v začetku marca je kolega naročil, ne vem pa kak dobavni rok ima.
Velja tudi za e-Up!, če kdo izve, da se stvari kaj premikajo, naj prosim sporoči. Porsche ni ravno zgovoren, da o čem drugem ravno ne bi.
Če te zanima eUp me kontaktiraj na ZS.aob01 napisal/-a:Velja tudi za e-Up!, če kdo izve, da se stvari kaj premikajo, naj prosim sporoči. Porsche ni ravno zgovoren, da o čem drugem ravno ne bi.
Tudi jaz sem mojega končno spravil na cesto:

Zanimivi avtomobilček... za mano 700km in stroški polnjenja so bili 0€ na 100km.

Zanimivi avtomobilček... za mano 700km in stroški polnjenja so bili 0€ na 100km.
Čestitke za pridobitev. Veliko varnih "električnih" kilometrov želim in srečno vožnjo.
Čestitke. Jaz na svojega tudi že nestrpno čakam. Predvidena dobava je bila konec meseca aprila, toda zaradi corona situacije se je vse skupaj zamaknilo.
Trenutno je nekje v skladišču na Slovaškem in že 2 tedna čaka na transport .
Upam da se čim prej zmigajo
Trenutno je nekje v skladišču na Slovaškem in že 2 tedna čaka na transport .
Upam da se čim prej zmigajo
Malo sem jih imel dovolj, pa sem uPa potem vzel, ker pri meni je bil dobavni rok 35 teden. In do takrat se mi res ni dalo čakat, pa še en avto je šel od doma in nisem imel veliko izbire. Kakorkoli, neresni so, moj denar so imeli 6 mesecev, pa se niso nič zmigali.
No tudi naš, oziroma uradno je od sina, CITIGOe iV je končno doma.
Slika z včerajšnjega prevzema.
Slika z včerajšnjega prevzema.
Danes sem bral da bo dobavljivost drasticno padla. Skoda namrec ukinja CitiGo tako fosilnega, kot elektricnega.
Saj bi bil tudi čas, da ga ukine in se posveti na polno ID1.matija napisal/-a:Danes sem bral da bo dobavljivost drasticno padla. Skoda namrec ukinja CitiGo tako fosilnega, kot elektricnega.
- Vodokotlic
- EV ambasador
- Kraj: Ljubljana/Vipava
- Avto: Model 3 LR AWD
-
12431033
Če bi koga zanimalo, bo v kratkem naprodaj 2020 citigo z vso opremo (tudi CCS), 32.000 prevoženih, Schuko polnilni kabel + kabel za javne polnilnice. 99% polnjen na domači vtičnici (v vsej dobi je bil polnjen 2x na hitri pa morda 10x na javni AC). Vožen dnevno relacijsko 20km v eno smer. Narejeni vsi vpoklici. Kupljen nov (1. lastnik, SLO). Avto ima tudi podaljšano Porsche jamstvo, veljavno do 2024 (kar nimajo vsi!)
Cena? Lahko na tudi na ZS.C4V4L13R napisal/-a: ↑10 Nov 2022, 08:28 Če bi koga zanimalo, bo v kratkem naprodaj 2020 citigo z vso opremo (tudi CCS), 32.000 prevoženih, Schuko polnilni kabel + kabel za javne polnilnice. 99% polnjen na domači vtičnici (v vsej dobi je bil polnjen 2x na hitri pa morda 10x na javni AC). Vožen dnevno relacijsko 20km v eno smer. Narejeni vsi vpoklici. Kupljen nov (1. lastnik, SLO). Avto ima tudi podaljšano Porsche jamstvo, veljavno do 2024 (kar nimajo vsi!)
Za 10k EUR bi ga kupil. Nov je bil 12k EUR.
Vemo pa kakšne so trenutne cene.
Vemo pa kakšne so trenutne cene.