Po domače, žalost.
Upam, da je res tako in te niso našopali.
Dvomim, da to pije vodo... Na novih Octaviah (podoben koncept elektronike kot pri Bornu) ima Škoda po skoraj treh letih še vedno težave z zanesljivostjo SW ..
Si še dolgo zdržal.Matej24 napisal/-a: ↑16 Nov 2022, 12:00 Tile si res norca delajo iz nas. Nov (nepotrjen!) datum proizvodnje je sedaj teden 2/2023. Izdobava nič prej kot konec februarja, verjetneje marca 2023.![]()
Jebejo se naj s tem EV resno, odpovedal sem že polnilnico njihovo, zdaj bom pa še avto.
Pa spet moral jaz klicat tja in spraševat, čeprav sem mu že dvakrat rekel in sva se dogovorila, da me pokliče ob VSAKI spremembi.
Grem gledat avto.net, kupim prvega dizelasa, ki mi pade v oči in je zame EV zgodba zaključena.
Lp
Še malo, podjetja prejemajo od 300-400% dražje ponudbe za elektriko po novem, tudi zapirajo se vrata podjetij. Ne bo potrebno dolgo čakati, da bodo tudi obrtniki pritegnili vsak šravf, ker denarja ne bo, zaenkrat ga je še dost. Sicer to nam, ki jih čakamo sedaj, ne pomeni prav nič in upam, da država spet ne bo šla reševat s finančnim injekcijam teh firm, ker to samo poganja inflacijo.November napisal/-a: ↑28 Nov 2022, 03:22 Si še dolgo zdržal.
Ko berem tale vaša čakanja, posumim, da je VW pri dobavah avtomobilov prevzel prakso obrtnikov. Vsake toliko se ti oglasijo na telefon in obljubljajo nov datum izvedbe del. Morda kak dan celo pridejo okoli in kaj malega podelajo. Ravno toliko, da te ves čas držijo v pričakovanju "vsak čas bo" in ne pokličeš drugega mojstra.![]()
![]()
![]()
Dejansko je VW oz.Cupra dala na nemškem trgu preko handlerjev garancijo, da bodo do marca letos naročena vozila dobavljena letos, sicer oni vrnejo BAFA premijo. Zato so zdaj Nemci preferirani kupci. Jebat ga.November napisal/-a: ↑28 Nov 2022, 03:22 Si še dolgo zdržal.
Ko berem tale vaša čakanja, posumim, da je VW pri dobavah avtomobilov prevzel prakso obrtnikov. Vsake toliko se ti oglasijo na telefon in obljubljajo nov datum izvedbe del. Morda kak dan celo pridejo okoli in kaj malega podelajo. Ravno toliko, da te ves čas držijo v pričakovanju "vsak čas bo" in ne pokličeš drugega mojstra.![]()
![]()
![]()
Pri nextmove malce drugače razlagajo - VW se je zavezal, da bo kril razliko samo za avte, ki so imeli potrjeno dobavo v letošnjem letu... Razen če je kaj novega od VW zadnje dni.