audi q4 e tron
Re: audi q4 e tron
Pozdravljeni, pred kratkim sem prevzel q4, ki je moje prvo bev. dejansko je vse ok razen vzmetenja, ki precej nabije prednji del sploh kadar oba kolesa srečata neravnino.včasih celo zašlokota, kot bi amortizer skupaj udaril ob posameznih udarnih jamah? Ali ima še kdo podobno težavo?
vozilo je 50 model Sline podvozje.
Z dosedanjimi vozili nisem imel takšnih izkušenj na istih cestah…
Da niso pred predajo pozabili odstranit omejevalce na vzmetenju, enkrat sem že to doživel, sicer pri drugi znamki.Bapi napisal/-a: ↑23 Maj 2023, 21:16 Pozdravljeni, pred kratkim sem prevzel q4, ki je moje prvo bev. dejansko je vse ok razen vzmetenja, ki precej nabije prednji del sploh kadar oba kolesa srečata neravnino.včasih celo zašlokota, kot bi amortizer skupaj udaril ob posameznih udarnih jamah? Ali ima še kdo podobno težavo?
Na tisti svetli štangi na sredi vzmeti pride plastični obroč okoli, ene 4cm,kot valj okoli.
Hvala Alfy, bili so omejevalci. Ne bom omenil prodajalca/servisa. Sam so res šalabajzerji
Ni za kaj

Preveri, da ti imejevalci niso poškodovali protiprašne zaščitne gume in zgoraj penast protiudarni element.
Če je kaj, jim pejdi JM, da ti menjajo amortizerje.
mi ne rata pripeti slike je prevelika...so pa to plastični vložki debeline ca 2 cm. po dva na vsakem amortizerju.
KAj si ti nor, in to so pozabili sneti pri pripravi vozila za predajo končnemu uporabniku, vsaka čast.
V Nemčiji je skoraj vsak tretji lastnik ID.3 in Borna jokal o tem...pa tudi dosti ID.4 lastnikov je poročalo o tem.
Skratka, nič novega.
Skratka, nič novega.
Zaenkrat zadovoljstvo zmaga navkljub tej amaterski pripravi. Avto je top.
-
- Similar Topics
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek