Največja žalost je to, da dejansko bazira na MEB platformi kot ID in Enyaq, katera oba omogočata OTA
Največja žalost je to, da dejansko bazira na MEB platformi kot ID in Enyaq, katera oba omogočata OTA
Res je. Nič kaj pametnega nisi ugotovil.
Apolon, res me zanima kakšen EV voziš, če ga sploh imaš ??Apolon napisal/-a: ↑21 Jan 2022, 13:27Res ste smešni vsi ki pišete koliko kdo zaostaja za nekim proizvajalcem. Kot da bi vedeli koliko časa je potrebnega za razvoj in potem implementacijo neke rešitve. Sami vaški majstri.smuggler007 napisal/-a: ↑21 Jan 2022, 12:53 Evo še moja ocena testa AUDI Q4 /40 S line 77kw
Plusi
- Res lepo izgleda.
- Kvalitetna izdelava, se vidi da je nemec.
- Karoserija pohvalno.
- Šumna izolacija dobra, ampak mislim, da je pri TESLI Y bolša.
- Lega na cesti dobra.
Minusi.
- Infotainment brez podatkov o EV vozilu, kr nekej skopiranega iz ostalih Audi verzij vozil, nedodelano.
- Voznikov LCD še kar, ampak ni mi lih nevem kaj, tudi o EV vozilu bolj malo podatkov.
- Ni 3D navigacije, saj jaz jo nisem najdu.
- Pri povezavi s telefonom se ne sinhronizira, ne pokaže zgodovine in tudi kontaktov ne.
- Regeneracija baterije se mi zdi, da ne deluje lih najbolje.
- Start stop, nisem najdu kje se ga izklopi, če se ga sploh da, posledično zmeraj vrže v P in potlej cukne pri speljevanju.
- Nekak se mi zdi da je avto ne odziven, čuti se da je težak.
- Ozvočenje SONOS, ni lih bogve kaj pričakoval več, glede na znamko.
Poraba kombinirana 50/50, je znašala 22,7 kwh, kar znaša okoli 340 km dometa, temp 5 do 7 st.,
Na splošno sem pričakoval od avta malo več, glede na ceno, tehnologija zaostaja za TESLO pet let za KIO/Hyundai pa vsaj dve leti.
Tako, da se za enkrat ne bom odločil za menjavo, Kona je še vedno zakon po dometu.
LP..![]()
![]()
Drugače pa ja. Za ta denar je avto porazen.
Pretežno vozim kolo. Tudi danes sem naredil 24km.smuggler007 napisal/-a: ↑21 Jan 2022, 18:45Apolon, res me zanima kakšen EV voziš, če ga sploh imaš ??Apolon napisal/-a: ↑21 Jan 2022, 13:27Res ste smešni vsi ki pišete koliko kdo zaostaja za nekim proizvajalcem. Kot da bi vedeli koliko časa je potrebnega za razvoj in potem implementacijo neke rešitve. Sami vaški majstri.smuggler007 napisal/-a: ↑21 Jan 2022, 12:53 Evo še moja ocena testa AUDI Q4 /40 S line 77kw
Plusi
- Res lepo izgleda.
- Kvalitetna izdelava, se vidi da je nemec.
- Karoserija pohvalno.
- Šumna izolacija dobra, ampak mislim, da je pri TESLI Y bolša.
- Lega na cesti dobra.
Minusi.
- Infotainment brez podatkov o EV vozilu, kr nekej skopiranega iz ostalih Audi verzij vozil, nedodelano.
- Voznikov LCD še kar, ampak ni mi lih nevem kaj, tudi o EV vozilu bolj malo podatkov.
- Ni 3D navigacije, saj jaz jo nisem najdu.
- Pri povezavi s telefonom se ne sinhronizira, ne pokaže zgodovine in tudi kontaktov ne.
- Regeneracija baterije se mi zdi, da ne deluje lih najbolje.
- Start stop, nisem najdu kje se ga izklopi, če se ga sploh da, posledično zmeraj vrže v P in potlej cukne pri speljevanju.
- Nekak se mi zdi da je avto ne odziven, čuti se da je težak.
- Ozvočenje SONOS, ni lih bogve kaj pričakoval več, glede na znamko.
Poraba kombinirana 50/50, je znašala 22,7 kwh, kar znaša okoli 340 km dometa, temp 5 do 7 st.,
Na splošno sem pričakoval od avta malo več, glede na ceno, tehnologija zaostaja za TESLO pet let za KIO/Hyundai pa vsaj dve leti.
Tako, da se za enkrat ne bom odločil za menjavo, Kona je še vedno zakon po dometu.
LP..![]()
![]()
Drugače pa ja. Za ta denar je avto porazen.
Jaz sem vozil večinoma EV vozil, ki se nahaja v SLO.
In lahko podam prvo sliko kvalitete vozila.
![]()
Brez zavornih ploščic gre sigurno.....so dokazal nedavno
Kdaj pa si ga naročil in s kakšno opremo, če smem vedet? Jaz sem ga sredi junija (model Q4 40, dodatna oprema še za 20k € ekstra). O avtu ne duha ne sluha. Rok dobave nonstop prelagajo. V teoriji bi ga tudi jaz moral dobit marca, ampak jim ne verjamem več.De Rosa napisal/-a: ↑13 Feb 2022, 08:16 Sem se še sam prijavil na forum in upam, da bom kmalu lahko delil z vami svoje uporabniške izkušnje z EV.
Če bo po sreči dobim nekje v marcu svojega Q4 SB 40 in mi bo dobrodošlo, če ga kdo že dejansko uporablja in kakšne so prve izkušnje. Vemo, da je vsakodnevna raba nekaj drugega kot testna vožnja..
Tako, da ja...kakšen vnaprejšnji dobrohoten nasvet je dobrodošel.. Lahko tudi v splošnem smislu saj bo tudi zame uporaba EV-ja nov izziv.