beno778 napisal/-a: ↑11 Nov 2022, 18:45
Izgleda, da zastopnik ostaja plannet. Ali jih bo več? Niso pa niti še začeli sprejemati naročil.
Za UK sem gledal, da je osnovna Long range (61kwh) različica približno 32000 eur v beli barvi. V DE pa 36000 eur, kar je neprijetno presenečenje, saj so dvignili prvotno najavljeno ceno. Naključje ali želijo, da domača industrija ohrani nekaj dostojanstva?
Kakšna bo cena v SLO - predvidevanja? Za nekih 33k eur bi bil še vedno dober deal, kar je več bo prevelik riziko zame.
Zastopnik za MG cele regije je Grand Automotive Adriatic d.o.o., Ljubljanska avenija 4, 10000 Zagreb, Croatia. Planet mogoče ostane eden od trgovcev, a več bi lahko oni povedali, kolikor mi je znano redno spremljajo ta forum! Poleti sem bil v stiku z g. Mario Rob iz Grand Automotive Adriatic d.o.o., on me je kontaktiral ko sem želel izvedeti kdaj bi na Slo trgu na volje novi MG ZS EV. Rečeno je bilo, da v 3 kvartalu leta 2022. A očitno se jim je nekaj hudo zalomilo, pri iskanju trgovcev in serviserjev, a sem že zasledil, da je napredek in da prvi avti kmalu pridejo v salone, močno upam, da tudi kak MG4.