KIA EV6
KIA EV6
Možna je predrezervacija v SLO, ker naj bi jih prišlo omejeno število. Konkretnih številk o ceni in vsebini paketov še ni, vendar vzamejo ne preveliko vsoto kot polog in jo vrnejo, če si premisliš.
https://www.kia.si/ev6
https://www.kia.si/ev6
Re: KIA EV6
Zakaj pa ne, datum načeloma sovpada z morebitno zamenjavo mojega....
Dejansko nič še ne vzamejo ali si dobil kaki mail nazaj ?Hvala za izkazano zanimanje!
V kratkem vas bomo kontaktirali glede zaključka postopka predrezervacije. Lep pozdrav!
Na spletni strani spodaj med FAQ so zapisali da rezervacija stane 100€. Kolikor jaz razumem, je postopek tak da se vpišeš in dobiš nazaj potrditveni e-mail. Tam bodo verjetno tudi informacije o postopku plačila.
Dobil SMS z linkom za plačilo. Cene so kakršne so, verjetno bojo/bomo tazgodnji spet plačali premium. Dejansko prvi avto kater lahk pečico poganja 
Dopade se mi 4000/800V sistem pa to da ma V2L, domet... bomo videli kaj bo na koncu s tega. To leto ga še ne pričakujem.
Je pa neki res, več kot bo interesa v slo, več jih bojo naročili. Kia je načeloma kar pozno prišla na sceno z Nirotom v slo.

Dopade se mi 4000/800V sistem pa to da ma V2L, domet... bomo videli kaj bo na koncu s tega. To leto ga še ne pričakujem.
Je pa neki res, več kot bo interesa v slo, več jih bojo naročili. Kia je načeloma kar pozno prišla na sceno z Nirotom v slo.
Morda so začeli šteti pri 150. 
Cena pa jasno je, premijska.
Treba počakat dve leti, da se reči umirijo. Potem zna biti kaj v stilu Kie, akcija 40% off z reklamo na TV.

Cena pa jasno je, premijska.
Treba počakat dve leti, da se reči umirijo. Potem zna biti kaj v stilu Kie, akcija 40% off z reklamo na TV.

So me že klicali nazaj, če se dobimo(v živo al prek zooma) da majo neke pakete za prednaročit pa predstavit.
Kot zgleda se jim mudi in mogoče celo letos kaj pride ...
Kot zgleda se jim mudi in mogoče celo letos kaj pride ...
Glede na zgodovino, saj ne morem verjeti. Ker so pasivni in neodzivni, morda se je kak kader zamenjal. Drgač pa pohavlno.
VARNOSTNI-PAS.si https://navijaski-komplet.si/
Ja osnovna mogoče, Kia ma toplotno in aktivni tempomat vključen v osnovni. No sej bomo vidli, nevem še kaki so slovenski kompleti
Evo dans sem se dobil z prodajalci. Uraden cenik bojo izdali v ponedeljek baje.
Cena za osnovni paket enaka kot avstrici ampak le tega ne bojo meli v predrezervaciji, bojo meli enega višjega kater je malenkost drazji . Ful se da kombinirat naprimer TČ, V2L to vse doplačaš pa maš, pa še ful zadev katere pač niso serijske (ampak ma vselej dost opreme). V prednaročilu je 20% popusta na dodatno opremo -
Ker pri avstricih pač si mel neke pakete in se ne da dosti kombinirat, pač V2L lahk maš samo s paketem P1 itd.
Avto ma predpripravo za kljuko že narejeno, tamala baterija 750kg vlečne sile, tavelika 1600kg
Je pa neki pravil da če ma avto manj kot 35% da nemoreš vlečt ...
Za dokončno rezervacijo je potrebno pol plačat 5k€ in prve avte naj bi dobili v oktobru. Čez cca 14 dni bojo naročili taprve.
Pol smo se še mal od E-Nirota menili, pravjo da za tekočino zamenjat so znižali na cca 200€ tavelik servis.
Če vaš kaj zanima lahk vprašate, za cenik mam še embargo
Cena za osnovni paket enaka kot avstrici ampak le tega ne bojo meli v predrezervaciji, bojo meli enega višjega kater je malenkost drazji . Ful se da kombinirat naprimer TČ, V2L to vse doplačaš pa maš, pa še ful zadev katere pač niso serijske (ampak ma vselej dost opreme). V prednaročilu je 20% popusta na dodatno opremo -
Ker pri avstricih pač si mel neke pakete in se ne da dosti kombinirat, pač V2L lahk maš samo s paketem P1 itd.
Avto ma predpripravo za kljuko že narejeno, tamala baterija 750kg vlečne sile, tavelika 1600kg

Je pa neki pravil da če ma avto manj kot 35% da nemoreš vlečt ...
Za dokončno rezervacijo je potrebno pol plačat 5k€ in prve avte naj bi dobili v oktobru. Čez cca 14 dni bojo naročili taprve.
Pol smo se še mal od E-Nirota menili, pravjo da za tekočino zamenjat so znižali na cca 200€ tavelik servis.
Če vaš kaj zanima lahk vprašate, za cenik mam še embargo

Vidim da si za hece, glede na dosedanje izkušnje s KMAG, močno dvomim v tvoje besede. Še strešnih prečk za Soula ne znajo porodat (uradno ni) dokler jim nisem št. artikla pokazal...
Za tole tekočino so od začetka imel ful noro ceno - res noro, točne številke se ne spomnim okoli 800 ali 1000 eur mislim da, potem so jo znižali na 600 eur, če bo 200 eur - super
Za tole tekočino so od začetka imel ful noro ceno - res noro, točne številke se ne spomnim okoli 800 ali 1000 eur mislim da, potem so jo znižali na 600 eur, če bo 200 eur - super

VARNOSTNI-PAS.si https://navijaski-komplet.si/
Ma se ne zajebavam, sta bla prijazna. Ja neki sta govorila da je blo 600€ za tekočino sam da je zdej 208€ cel "velik" servis tekočina + neka baterija za SOS.
Sem jim pa tudi rekel pač da nej pokličejo zainteresirane ko avte dobijo in da sem mel pri drugih znamkah slabe izkušnje, da sem se zanimal pa da niso poklicali. Pač mal jih je potrebno pošolat
Sem jim pa tudi rekel pač da nej pokličejo zainteresirane ko avte dobijo in da sem mel pri drugih znamkah slabe izkušnje, da sem se zanimal pa da niso poklicali. Pač mal jih je potrebno pošolat

Kaj to pomeni "če ma avto manj kot 35 % ne moreš vlečt"? Da ko boš mel prikolico ali nosilec za kolesa gor, se bo pri 35 % avto ustavil oz. boš moral takrat izklopit kabel za luči na nosilcu, da ga pretentaš?
Verjetno se takrat ne bo aktivirala kluka, vsaj tko sem si predstavljal.
Torej če boš mel manj kot 35% ne boš moral aktivirat kluke, pred tem jo boš pa lahko in nadaljeval vožjo do 0% verjetno.
Torej če boš mel manj kot 35% ne boš moral aktivirat kluke, pred tem jo boš pa lahko in nadaljeval vožjo do 0% verjetno.
-
- EV entuziast
- Kraj: Slovenska bistrica
- Avto: Renault ZOE
-
1721420
-
- Similar Topics
- Odgovori
- Ogledi
- Zadnji prispevek
-